Previous events

Naustet viseklubb: Karen Musæus

SALT Art & music, Langkaia 1, Oslo

Vi inviterer fantastiske viseartister inn i intime Naustet på SALT. I varmen fra vedovnen framføres det tekster for et lyttende publikum rett utenfor Operaen, i hjertet av Oslo.

Den tidløse melodien og begeistringen over hva små historier kan romme, er drivkraften til Karen Musæus. Live er hun en nær og formidlende artist som gjerne vil tett på sitt publikum for å fortelle, og hennes varme og gjenkjennelige stemme skaper en spesiell atmosfære. På Naustet stiller hun med gitarist David Aleksander Sjølie og korist Silje Bråtveit Mygland. Karen debuterte med albumet The House i 2015, og slapp sin andreplate Summoning høsten 2019. Denne ble løftet fram på Radio Rock på NRK P1 som en utgivelse verdt å merke seg. Produsent Andreas Mjøs (Jaga Jazzist, Frida Ånnevik) står bak begge platene, og har vært med på å utvikle et detaljert og organisk lydbilde inspirert av 70-tallets innspillinger. Karen Musæus er en sanger og låtskriver fra Oslo. Oppvokst med et gammelt piano og bestefars platesamling, ble hun raskt opptatt av melodier som festet seg på tvers av generasjoner.

Dørene åpner kl. 19.30, konsertstart kl. 20.00 Billetter: 200,- (ordinær) / 150,- (student) ID: 18 år

Aug8

På lørdag 8. august spiller Andreas Mjøs og jeg en liten konsert på Bakgården i Sandvika kl. 14. Vi har også med oss de supre koristene Silje Bråtveit Mygland og Karoline Gjertsen! Bakgården er familievennlig og har matservering, og er kun en liten bil-/togtur fra Oslo. Velkommen! Hilsen Karen :)

Age limit: All ages